Friday, September 19, 2014

Tatil oncesi tjmax alis-veri$i~

@ 8:08 PM
Konu alis-veris oldu mu bahanem cok.
Tatil oncesi, tatil sonrasi, bayram oncesi, spor sonrasi, havanin sicak yada soguk olmasi etc. derken liste uzar gider. 
Yeter ki canim bir seyler almak istesin. Her zaman cikip alabilirim.

Son zamanlarda gerektikce bir seyler aliyordum ama hic cikip ciddi ciddi alis-veris yapmamistim.Bu sene indirimleri bile cok iyi takip edemedim. bir maxi etek ve midi tulumla koca yaz sonu indirimini kapattim.
Giyim kusam yonunden hic derdim yok. Herseyim fazlasiyla var ama kisisel bakim urunleri yonunden evdeki stoklar baya erimisti ve gercekten tatil oncesinde almam gerekenler vardi. Guzel havaninda etkisiyle alis-veris istahim kabardi.
Sol bastan basliyorum. 
Elizabeth Arden'nin 24 hour moisturizer 'inin gorunce nedense kafamda simsekler cakti. Bir an cok cekici geldi. Sanki evde hic nemlendiricim kalmamis gibi almak istedim. Zaten bir an gercekten oyle hissettim. Almis bulundum. Kullanip deneyecegim bakalim nasil cikacak. 

Burt's Bees Toner akneli ciltler icin yapilmis. Benimde arada bir akne ataklarim oldugundan denemek istedim. Evde bunun disinda bir tonigim daha var ama istedigim randimani alabildigim soylenemez. Bunun iyi olmasini umuyorum.

Pembeli kardesler Secret Garden el sabunu ve el losyonunu banyoya koymayi dusunuyorum. 
 Biz kacsakta ki$ eninde sonunda gelecek. Oyle yada boyle ellerim catlayacak bastan onlem almak lazim. Belki gozumun onunde durursa ellerimi kremlemeyi unutmam.

Bio Silk Sac bakim yagi sanirim kullandigim en eski sac urunudur. Rahatlikla 7-8 yildir bittikce aldigimi soyleyebilirim. Cok uzun sure kulanilabilen son derece bereketli bir urun. Kuru kullanilirsa saci biraz agirlastiriyor ama tahammul edilemez degil. Islakken surdugumdeyse taranmasini ve sekil almasini kolaylastiriyor. 

Bio silk leave in conditioner ise (sanirim)yeni cikmis bir urun. Daha once hic gormedim. Suan sac acici spreye ihtiyacim oldugu icin aldim. Diger sac acici sprey urunlerden cok daha pahaliydi.
Dolayisiyla beklentim cok yuksek ve iyi bir sonuc almayi umuyorum.

Vitamin E pills cilde hep disaridan bakmak yetmiyor iceridende desteklemek lazim gorusunu benimsedigim icin aldim. Begenirsem daha detayli yazarim ama hap oldugu icin onermek istemiyorum acikcasi. 

Ortada uc paket yuz temizleme mendili. Aralarinda sadece Ahava'yi daha once kullandim ve cooook memnun kaldim. Zaten Ahava urunlerinin hepsinden cok memnun kaldim. Digerlerini deneyince yazarim.

Yaninda yesil sabun kutusunda -ki icerisinde aslinda beyaz bir sabun var- White Lily exfoliating soap, icerisinde Shea Butter da varmis. Banyoda likit vucut sampuanlarindan ziyade sabun barlarini seviyorum. Bana kendimi daha temiz hissettiriyor. 

Compression travel and sport socks'i yolculuk sirasinda giymek icin aldim.. Amerika cok buyuk bir ulke ve her ucaga bindigimizde en az 3-4 saat yol gidiyoruz ve bu bacaklarimizi davul gibi yapmaya yeterli bir sure.  Cok seyahat etmeme ragmen daha once hic boyle bir sey almamistim. Denk gelince hemen aldim. Ise yaramasini diliyorum. 

Spa sister sabunluk gittigim yerde kullanip orada atacagim. Normalde boyle seyleri yakin bir yerlerde CVS bulup oradan alirim ama  Amerika disinda ne olur ne olmaz diye cesaret edemedim.

Loofah exfoliating soap 'da ayni sekilde, ya bulamazsam diye aldim. Daha once deneyip begenmistim. Risk almak istemedim.

Sleeping glasses /uyku gozlugu aslinda ucakta verilen bir sey ama onlarin verdigi beni cok SIKIyor ve aralardan isik siziyor. Ben daha gevsek ve tam karanlik yapan gozlukleri seviyorum.

Son olarak travel vallet seyahat eden herkese tavsiye ettigim, bence gezginlerin olmazsa olmazi. Kredi kartlari ve pasaportumu falan hep buna koyuyorum. Ucakta ve alanda uyurken kiyafetimin icinde oluyor ve kendimi cok daha guvende hissediyorum.    


4 comments:

j.d. said...

Elizabeth Arden krem annemin uzun zamandır favorisi, her kış mutlaka bi tane alır evde bi bulunur :)
BB tonikten memnun kalırsan yaz ;)

Unknown said...

Elizabeth ardenin farkli kremleri uzun suredir benimde favorimdi ama bunu denememistim. Bb'yi kullaninca yazayim. Hatta gitmeden yazmaya calisirim

şeyma yıldız said...

Elizabeth ardeniinikkietutorials çok övüyor sürekli ben de merak ediyorum

Unknown said...

Ayy sevindim acikcasi siz boyle yazinca. Hic gormemistim o ovguleri. Kara kucak gitmistim :)
Deneyince kesin yazarim ama en az 2-3 hafta deneyip emin olmak istiyorum. Yaniltici olmak istemiorum.

Follow me~

 

KaLinka Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review